Dunaház Üzletközpont

Vissza

iLogistic

Email: david.reider@ilogistic.hu
Telefon: 0036 30 356 9246

Nyitva tartás

Hétfő 12 - 19
Kedd 12 - 19
Szerda 12 - 19
Csütörtök 12 - 19
Péntek 12 - 19
Szombat 10 - 15
Vasárnap zárva

iLogistic Kft. 2006 óta a webáruházak logisztikai kiszolgálásában.

https://ilogistic.hu/

A iLogistic Kft. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy teljes körű nyomtatványlogisztikai megoldást ajánljon Megbízóinak.

Tevékenységi körünk kezdetben a nyomtatványlogisztikára összpontosult, melynek keretében bankok és biztosító társaságok váltak partnereinkké.

A kezdeti évek során továbbfejlesztettük az eredeti amerikai logisztikai szoftvert és az eljárástechnológiát, ezzel egy Magyarországon korábban alig elérhető, speciális szolgáltatási képességet hoztunk létre.

Az ügyfelek változatos igényeinek kiszolgálása a piac minden szereplőjétől egyre nagyobb rugalmasságot és pontosságot kíván, így az ügyfélelégedettségi mutatók egyik fontos sarokköve a logisztikai szolgáltató teljesítése, vagyis a mi munkánk.

Indulásunk óta kisvállalatoktól a nagy szolgáltatókig több iparág vállalkozásai bízzák ránk kereskedelmi áruk, nyomtatványok, marketing anyagok és üzleti folyamatokat támogató termékek logisztikai szolgáltatásának ellátását.

Ezek lehetnek a logisztikai átvilágítástól kezdve a teljes logisztikai menedzsmenten át – összehordás, komissiózás, csomagolás, raktározás, kiszállítás, – az elemzésekig, a teljes megrendelés menedzsment és ügyfél callcenter üzemeltetésig bármi.

Üzleti filozófiánk mit sem változott, gyakorlati tapasztalataink azonban sokat gazdagodtak az elmúlt több mint tíz év során. Tevékenységünkben az egyszerűség, megbízhatóság és becsületes munka értékét kívánjuk kibontakoztatni, mivel pontosan értjük, milyen fontos szerepet töltünk be ügyfeleink üzleti bővülésében. Mindezen céljaink megvalósítása kollégáink pontos, rugalmas, megoldásokra törekvő hozzáállásán alapszik. Ők teremtik meg a minőséget, aminek elkötelezett és elégedett ügyfeleinket köszönhetjük. A mi csapatunk a józan gondolkodású és hozzáállású, kiváló kollégákból áll.

Portfóliónk részét képezi a raktári szolgáltatás, komissiózás, expediálás, egyedi csomagküldemények összekészítése és kiküldése, valamint több más értéknövelő szolgáltatás is. Tevékenységünk zökkenőmentes bonyolítását egy saját fejlesztésű, kiváló számítástechnikai raktárkezelő program támogatásával végezzük. Költségoptimalizált tevékenységeinkkel – legyen szó csomagküldésről vagy egyéb spedíciós szolgáltatásokról, visszárukezelésről és minimumkészletek nyilvántartásáról – ügyfeleink először készpénzt spórolnak meg. Végül időt és aggodalmakat is.

Megoldásainkkal biztonságot, gazdaságosságot és komfortosságot nyújtunk ügyfeleink és üzleti folyamataik számára.

Szolgáltatásunk:

Szolgáltatásunk webshop logisztika, angol nevén fulfillment, melynek köszönhetően partnereinknek nincsen szüksége saját raktárra, készletkezelő rendszerre és csomagkezelő alkalmazottakra sem. Erőforrás- és költségmegtakarítás, melyet a webáruházaik még hatékonyabb működésére fordíthatnak. Velünk együttműködve nincs szükség raktárvásárlásra vagy bérlésre, nem lesz ebből adódó rezsiköltség, sem egyéb felmerülő kiadás. Nem lesz szükség további alkalmazottakra és arra sem, hogy foglalkozzanak a helyettesítésük problémájával. Nincs szükség költséges raktárnyilvántartási szoftverre sem, hiszen nálunk mindent online nyomon lehet követni a készletnyilvántartó rendszerünkön keresztül.

Csomagpontról:

Megnyitottuk első személyes átvételi pontunkat Budapesten a IX. kerületben a Boráros téren található Dunaház Üzletközpont földszintjén!

Legújabb szolgáltatásunknak köszönhetően webshop partnereink vásárlói egyedülálló módon már a RENDELÉSÜK NAPJÁN személyesen ÁTVEHETIK CSOMAGJAIKAT átvételi pontunkon!

Nagy öröm számunkra, hogy már az első napot óriási sikerrel zártuk, hiszen szinte az összes aznapi csomagért érkeztek is a megrendelők. 

https://www.youtube.com/watch?v=zJvlg4lEbxA&t=1s