Dunaház Üzletközpont

Vissza

Innoshop

Email: info@innoshop.hu
Telefon: (+36 20) 944 60 60

Nyitva tartás

Hétfő 10 - 18
Kedd 10 - 18
Szerda 10 - 18
Csütörtök 10 - 18
Péntek 10 - 18
Szombat zárva
Vasárnap zárva

TÖRTÉNETÜNK

 

Az idén 16 éves InnoShop bútorüzletként nyitotta ki kapuit 2003-ban Budapesten, a Ráday utcában. Kezdetben a dán INNOVATION kanapéágyait árultuk, de már akkor próbáltunk olyan kiegészítőket találni, amelyek beleillettek lakberendezési koncepciónkba: modern, stílusos, fiatalos darabokat összetársítva olyan kínálatot biztosítani, mely mindenki számára elérhető áron nyújt alternatívát a tömegtermékekkel szemben. Szerencsénkre elképzelésünk találkozott a piac igényeivel, üzletünk hamar népszerűvé vált a fiatalok körében. Forgalmunk évről évre nőtt, egyre több lakás büszkélkedhetett egy-egy InnoShopos bútorral. Mindeközben honlapunk segítségével igyekeztünk nemcsak üzletként, hanem trendformáló médiumként is hatni környezetünkre: cikkekkel, külföldi kiállítási beszámolókkal, megvalósult referenciák közlésével közvetíteni üzeneteinket.

2008 nyarán átköltöztünk a belvárosi Kecskeméti utcába, ahol a korábbiakhoz képest kibővített kínálattal kezdtünk új életet. Megkezdtük a német ARTE-M, illetve anyavállalatának, a HÜLSTA-nak a forgalmazását. Igyekeztünk megfelelni korábban lefektetett elveinknek: nem termékeket vagy árucikkeket árusítunk, hanem egy életstílus darabjait kínáljuk ügyfeleinknek. Azóta is folyamatosan fejlesztjük kínálatunkat, a típusbútorok mellett most már hazai iparművészek által készített egyedi termékeink is vannak. 2010-ben az InnoShop webáruházat azért készítettük, mert itt sokkal több dolog elfér, mint az üzletünkben, valamint jóval könnyebben eljutunk Hozzátok, legyetek akár a Gellérthegyen, akár Jászárokszálláson, esetleg Münchenben...

2014 elején elköltöztünk a Bálnába, Budapest új ékszerdobozába, ahol -radikálisan bővítve portfóliónkat- megkezdtük a dán THECA és a svéd FURNINOVA ülőbútorainak, illetve a szintén svéd TENZO és a portugál TEMAHOME kisbútorainak forgalmazását, mely termékek kategóriájuk legjobb ár-érték arányával bírnak. Őket követte holland ZUIVER, mely egy nagyon dinamikusan fejlődő bútor- és lakberendezési kiegészítőket gyártó cég. Rajtuk kívül a a dán LINIE DESIGN szőnyegeivel és FRANDSEN lámpáival, valamint a spanyol LA FORMA termékeivel szélesítettük a kínálatunkat.

Az idei évben május 2-tól új helyszínen, a Boráros téri Duna Házban várunk már minden kedves érdeklődőnket 300 m2-es vadonatúj üzletünkben. Próbáljátok ki termékeinket, mindenkit szeretettel várunk folyamatosan megújuló bemutatótermünkben.

 

https://innoshop.hu/