Dunaház Üzletközpont

Vissza

Dr. Renner Ferenc

Email: info@rennerdr.hu
Telefon: +3612151422

Nyitva tartás

Hétfő 12.30 - 18.30
Kedd 8.30 - 14.30
Szerda 12.30 - 18.30
Csütörtök 12.30 - 18.30
Péntek 8.30 - 14.30
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Közel két évtizedes szakmai karrierem építését két alapérték vezérelte és határozza meg most is:

  • tökéletesség a feladataim elvégzésében, amelyhez szükséges a teljes felkészültség, a rendelkezésre álló legjobb eszközök és körülmények biztosítása,
  • megszállottság a szakmai újdonságok felfedezése és alkalmazása iránt, ezért mindent megteszek, hogy folyamatosan a szakma élvonalához tartozzak

A fogászati implantáció és a szájsebészet már a fogorvosi tanulmányaim alatt az érdeklődésem középpontjába került és megszállottan készültem, hogy e szakma specialistává váljak. Már az egyetemi tudományos diákköri munkám témája is a fogászati implantológia volt.
A nemzetközi protokollnak megfelelően a fej-nyak sebészethez szükséges az általános orvosi végzettség is. Így már a fogorvosi tanulmányaimmal párhuzamosan tanultam az Általános Orvosi Karon is. Az általános orvossá avatásom előtt már megszereztem a fog- és szájbetegségek szakvizsgát, majd a második diploma után a szájsebész szakvizsgát is.
Szakmai kívácsiságomat a napi szakmai kihívások megoldása mellett speciális szakmai kurzusokon, továbbképzéseken, illetve konferenciákon szerzett új ismeretekkel igyekszem kielégíteni.
Erőfeszítéseim számomra akkor térülnek meg, amikor Ön - a kezelés befejeztével - hibátlan mosollyal, egészségesen és elégedetten távozik a rendelőmből.