Dunaház Üzletközpont

IX. kerület Petőfi-híd Pesti hídfőjéhez közel a HÉV végállomás mellett a Dunaház Üzletházban, kitűnő lokációval bíró, kiadó üzlet vagy iroda. A Dunaház üzletház üzlettér földszintjén a bankok folyosóján a főbejárattal szemben a mozgó lépcső mellett, egy 36nm-es terület egy pici raktárral. Az üzletház forgalma átlagosnak mondható, a forgalmat az adidas outlet, és a műszaki üzletek generálják. Az üzlet azonnal birtokba vehető.

Ár: 140.000.-Ft + rezsi

 

Érdeklődés: Nemes Gábor, +36-30-990-22-29IX. kerületben a Petőfi-híd lábánál a HÉV és busz, villamos megállók közvetlen közelében, a Dunaház Bevásárlóház Üzletterében kiadó 42nm üzlet vagy iroda. 2 helyiségből áll teljesen elszeparálható. Az emeleten több üzlet iroda található, annyira nincs forgalmas helyen.
Parkettázott helyiségek, szalagfüggönyös üveg portálok. Átvevő pontnak, irodának, tetováló szalonnak kiváló. Azonnal költözhető!

Ár: 150.000.-Ft/hó + közös költség + rezsi

 

Érdeklődés: Nemes Gábor, +36-30-990-22-29IX. kerületben a Petőfi-híd Pesti hídfőjéhez közel a HÉV végállomás valamint busz és villamos megálóktól 2 perc távolságra, fantasztikus lokációval bíró helyen, KIADÓ egy 22nm-es üzlet, iroda helyiség. Jól megközelíthető a házban a forgalmasabb helyek közé sorolható. Az emeleten jelenleg van: műkörmös, kozmetikus, szolgáltatás, ez a helyiség fodrász szalon volt és jól üzemelt. Lehetne ruhás, cipős, tetováló üzlet, átvevő pont...stb. Költözhető: azonnal Jelenleg üres kifestett állapotban.

 

Ár: 95.000.-Ft /hó + közös költség + rezsi

 

Érdeklődés: Nemes Gábor, +36-30-990-22-29Kiadó 17nm-es üzlet a IX. kerület Boráros téren lévő, Dunaház Üzletház üzlettérben az első emeleten. Az üzletház a Petőfi-híd Pesti hídfőjéhez közel a HÉV és busz villamos megállók közelében, fantasztikus lokációval bíró üzletház. Az első emeleten számos üzlet többek között Adidas Outlet, Műkörmös, Kozmetikai szalon, 220 volt, OK Comp, a földszinten bankok és MC Donalds, Spár...stb. Forgalmasnak mondható ház. Nincs kötelező nyitvatartás, de a ház 10-18h-ig tart nyitva. Bérlők előbb is bejuthatnak és később is elmehetnek! Jelenleg ruházati üzlet, január végén kiköltözik. Az üzletház legjobb helyen lévő üzlete, közvetlenül szembe a mozgólépcsővel. Az üzletben van víz, tehát olyan tevékenységre is alkalmas amihez szükséges, pl: fodrászat

Az üzlet ki van űrítve, ki van festve, azonnal költözhető.

Ár: 100.000.-Ft/hó + közös költség (30.000.-Ft) + rezsi (5-10.000.-Ft)

 

 Fantasztikus Iroda! Kiadó a IX. kerületben a Petőfi-híd Pesti hídfőjéhez közel a HÉV végállomás, 4-es 6-os villamos megállókhoz közel, buszvégállomásoktól 3 perc sétára, kifogástalan lokációval bíró ingatlan. Az iroda, ( lakás) a Dunaház bevásárlóház épületében van, 2 szintes 186nm-es mindösszesen 8 szoba hallos. Minden szinten fürdőszoba plusz WC, a földszinten egy kis konyha is tartozik az irodához. A földszinti szobához tartozik egy Dunára és Gellért hegyre néző nagy terasz. Az emeleti 2 szobából is kilátás nyílik a Dunára, csak nincs terasz. Az emeleti fürdőszoba raktárként üzemel. A lakáshoz bérelhetőek garázsok 28.000.-Ft + Áfa áron. Az iroda (lakás) hátsó szobái egy nagyon kellemes belső parkra néznek, melyek csendesek, de ugyan olyan világosak. Mindennek saját mérőórája van, hűtés, fűtés, hideg és meleg víz, villany.

Ár: 1800€ 640.000.-Ft

 

Érdeklődés: Nemes Gábor, +36-30-990-22-29Eladó a IX. kerület Boráros téri Dunaház Társasházban egy 2 szintes 52nm-es belső parkra néző lakás. Befektetésnek is kiváló, mivel fantasztikus az elhelyezkedése, akár Airbnb lakásnak is megfelelő lehet. A Dunaház társasház a Petőfi-híd Pesti hídfőjétől 50 méterre a HÉV végállomás és buszvégállomások, valamint a 2-es 4-es és 6-os villamos megálló helyeitől 50-80 méter távolságban található. A ház aljában található SPAR, Bankok, MC Donald's, üzletek, az első emeleten is üzletek, többek között az Adidas Outlet is. A lakás belső galériás a földszinten egy szoba (nappali), konyha, WC, mosókonyha és egy kis előszoba, az emeleten a hálószoba és egy kádas fürdőszoba. 8-9 méteres belmagasság, sok ablak, napfényes világos lakás. Mivel az ablakok egy belső parkra néznek, csendes. A Soroksári út fele nincs ablak. A felső szinten még nem nagy ráfordítással kialakítható egy önálló szoba, (van már ilyen a házban), ebben a pillanatban 3 szobás lakás tulajdonosa lehet a vevő. Azonnal költözhető, szükség esetén irodánk ki is adja és üzemelteti is.

 

Érdeklődés: Nemes Gábor, +36-30-990-22-29Kiadó a IX. kerületben a Petőfi-híd Pesti hidfőjénél, a Dunaház bevásárló házban a teremgarázsban teremgarázs hely.
Bérleti dij tartalmazza a közös költséget. Használható 0-24 órában.

Ár: 28.000.-Ft + Áfa /hó

 

Érdeklődés: Nemes Gábor, +36-30-990-22-29